Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

KENTΡO NEOTHTAΣ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ

KENTΡO NEOTHTAΣ Ι.Ν. ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (ΟΔΟΣ Ζ.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ 61)

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ (RAPID ZP 2009)

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας,θα διοργανωθεί ανοιχτό τουρνουά σκάκι (ράπιντ,15 λεπτά ανά παίχτη), με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, αν οι συμμετέχοντες παίχτες είναι μέχρι 15 ή 7 γύρων, αν οι συμμετέχοντες είναι από 16 και πάνω.

Οι δηλώσεις συμμετοχής κατά προτίμηση να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, στο τηλέφωνο-fax 2108310405 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:kathxhtikozp@gmail.com.

H προσέλευση των συμμετασχόντων στο τουρνουά θα γίνει στις 11 Ιανουαρίου,μεταξύ 2.00-2.20 μμ, θα ακολουθήσει η κλήρωση και οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 2.30μμ. Η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του τουρνουά. Ενδιάμεσα,γύρω στις 4.30 μμ,θα λάβει χώρα η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας , για το νέο έτος 2009.


Έπαθλα:Σε όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα. Και επί πλέον:

1.Στον πρώτο νικητή: ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ, ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ, ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.
2.Στο δεύτερο νικητή: ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.
3.Στον τρίτο νικητή: ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.

Επίσης, θα δοθούν μετάλλια στους νικητές των παρακάτω κατηγοριών:
Πρώτη γυναίκα, πρώτος μαθητής (ή μαθήτρια) Λυκείου, πρώτος μαθητής (ή μαθήτρια) Γυμνασίου και πρώτος μαθητής (ή μαθήτρια) Δημοτικού.


Σημειώσεις :
Α΄.Τα κριτήρια για την άρση της ισοβαθμίας θα είναι τα ακόλουθα:

1.Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας.
2.Ποσοστό βαθμών που επιτεύχθηκαν με τα μαύρα.
3.Το κριτήριο Μπούχολτζ (βαθμοί αντιπάλων).

Β΄.Τα αποτελέσματα του τουρνουά θα αναρτηθούν σε σκακιστικές ιστοσελίδες,πέρα από την ιστοσελίδα της ενορίας μας www.kathxhtiko-zp.gr και θα είναι και στη διάθεση του τύπου.

Αποθήκευση σε PDF

1 σχόλιο:

barbis είπε...

Αυτό το τουρνουά γίνεται κάθε χρόνο,το γνωρίζω πολύ καλά διότι έπαιζα σκάκι στην ομάδα των τριών Αστέρων Πατησίων που είναι πολύ κοντά στο κέντρο νεότητας.Πέρυσι πρέπει να είχε κερδίσει ο Γκορίτσας αν θυμάμαι καλά.Χρήστο αν πάρεις μέρος και φέτος καλή τύχη!