Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα ΤΕΣΣΑΣ 2008 Γύρος 1ος

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε χθες 21 Ιουνίου το Ανοιχτό Ατομικό πρωτάθλημα Ανδών -Γυναικών στο ξενοδοχείο Παλίρροια της Χαλκίδας. Στο πρωτάθλημα των ανδρών συμμετέχουν 18 αθλητές, στο πρωτάθλημα γυναικών 4 σκακίστριες ενώ στο παράλληλο τουρνουά για παιδιά κάτω των 14 ετών συμμετέχουν 8 μικροί σκακιστές. Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα ανδρών είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα της ΤΕΣΣΑΣ ενώ έπειτα από πολλά χρόνια πραγματοποιήθηκε και πρωτάθλημα γυναικών το οποίο δε γινόταν λόγω έλλειψης συμμετοχών. Η ομάδα μας εκπροσωπείται από τον πρόεδρό της Νίκο Πήττα τον ταμεία της Γιάννη Ανέστη και από τα αδέρφια Κώστα και Χρήστο Μουρίδη. Οι δύο τελευταίοι συμμετέχουν στο ανοιχτό πρωτάθλημα παίδων Κ14. Αναλυτικά οι συμμετοχές είναι οι εξής:

Άνδρες
SNo. Name NRtg FED
1 ΕΥΘΥΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2020 GRE
2 ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 1850 GRE
3 ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1735 GRE
4 ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1710 GRE
5 POLENA THOMAQ 1635 GRE
6 ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1525 GRE
7 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1515 GRE
8 ΔΟΥΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 1005 GRE
9 ΑΝΕΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1000 GRE
10 ΑΡΟΥΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ 1000 GRE
11 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1000 GRE
12 ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΣ ΚΟΣΜΑΣ 1000 GRE
13 ΛΑΨΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1000 GRE
14 ΠΗΤΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1000 GRE
15 ΡΟΥΜΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1000 GRE
16 ΤΣΟΥΝΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 1000 GRE
17 ΧΑΝΙΟΓΛΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ 1000 GRE
18 ΑΛΜΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 0 GRE


Γυναίκες
SNo
1 ΙΣΜΙΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
2 ΔΟΥΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
3 ΚΟΥΡΟΥΜΠΑ ΜΑΡΙΑ
4 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΑΡΤΕΜΙΣ


Κ14
SNo. Name FED
1 ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ GRE
2 ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ GRE
3 ΚΟΥΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ GRE
4 ΜΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ GRE
5 ΜΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ GRE
6 ΡΟΥΝΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣGRE
7 ΤΟΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ GRE
8 ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ GRE

Δείτε τα αποτελέσματα του 1ου Γύρου και τις κληρώσεις του 2ου Γύρου.


Εκατέρωθεν του "Ιερού Τέρατος" του Ευβοϊκού σκακιού Νίκου Γιαμαρέλλου, ο Γιώργος Τσουνής και ο Κωνσταντίνος Χουχούμης.


Πρώτος από δεξιά ο Κώστας Μουρίδης προβληματισμένος ενώ πίσω του διακρίνεται ο γνωστός προπονητής Νίκος Καμπάνης.


Κουρουμπά Μαρία και Δούκα Χριστίνα


Πρώτος από δεξιά ο Γιάννης Ανέστης και τελευταίος από αριστερά ο Νίκος Πήττας
Αποθήκευση σε PDF

10 σχόλια:

barbis είπε...

Πολλές οι συμμετοχές στο πρωτάθλημα ανδρών της ΤΕΣΣΑΣ.Εκτός από τους Χαλκιδαίους είχαμε τρείς από την Ιτέα τρείς από την Κάρυστο δύο από την Ιστιαία έναν από το Σ.Ο.Η αλλά όπως πάντα η πολυπληθέστερη συμμετοχή ήταν αυτή της Αμφισσας!Η ΕΣΚΑ συμμετείχε με ΜΗΔΕΝ αθλητές στους αγώνες!!Καλά η Αμφισσα δεν ήταν υποψήφια για να αναλάβει τους αγώνες αυτούς?Τώρα δηλ. τους σνόμπαρε επειδή έγιναν αλλού?

Ανώνυμος είπε...

ena megalo bravo ston giorgo tsoyni gia tin exeretiki ayti
diorganosi! kai ena megalo eyxaristo gia ola ek meroys toy NOK
KARYSTOY.

v.roympis

Ανώνυμος είπε...

thanash exeis dikio gia thn mhdenikh summetoxh skakistwn ths ESKA...dhladh oti den 8a diorganwnoun autoi ,den 8a summetexoun ki olas.....sugxarhthria sthn skakistikh akadhmia xalkidos gia thn eksairetikh diorganwsh kai se esas gia to blog sas!!!!!sunexiste etsi bas kai anevei to skaki sthn T.E.S.S.A.S. giati alliws osoi 8a 8eloun na asxolh8oun me to skaki apo thn perioxh 8a prepei na koitaksoun allh enwsh h topikh epitroph!!!Dimitris Balokas

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αν κάτι υπερκέρασε την άψογη φιλοξενία και παρουσία του Γιώργου Τσουνή στους αγώνες ήταν οι καλλίγραμμες εργαζόμενες του ξενοδοχείου παλίρροια και φυσικά οι μάχες στις σκακιέρες.

barbis είπε...

Eυχαριστούμε το Δημήτρη Μπαλόκα για τα καλά του λόγια.Αν και νεαρός έχει πολύ σωστή κρίση.Θέλω να επισημάνω ότι από τις 10 ομάδες της ΤΕΣΣΑΣ οι μόνες που δεν έχουν αθλητές στο ατομικό ΤΕΣΣΑΣ είναι οι απόλυτα δικαιολογημένες Λαμία και Αμφίκλεια-λόγω τουρνουά με συμμετοχή παλιών παιχτών στη Λαμία-η ΕΣΚΑ Αμφισσας και ο Ορχομενός του πολυπροέδρου Ζαννιά!!

barbis είπε...

Ξεχάσα να αναφέρω ότι από τη Λειβαδιά παίρνουν μέρος στους αγώνες δύο αθλητές οι Αρούνης και Κοντογιάννης.Εύχομαι καλή συνέχεια και στους δύο και ιδιαίτερα στο φίλο και ταλαντούχο σκακιστή Βασίλη Κοντογιάννη!

Ανώνυμος είπε...

aaa , kai kati pou ksexasa na sas anaferw.tou xronou ftiaxte ena agwnistiko programma sthn T.E.S.S.A.S. ,eseis toulaxiston pou niazeste gia to skaki sthn T.E.S.S.A.S. wste na mhn uparxoun prokrimatikoi agwnes parallhla me alles diorganwseis,giati fetos ta prokrimatika neanika sunuphrksan me to paneurwpaiko sxoliko kai to atomiko twn andrwn me thn A' E8nikh.etsi den 8a boresw na to teleiwsw ,opws den katafera na paiksw kai sta prokrimatika neanika. Dimitris Balokas

Ανώνυμος είπε...

καλα μπαλοκα μη μας πεις και ολη σου τη βιογραφια τωρα! και γραφε ελληνικα γιατι δεν καταλαβαινουμε τιποτα! αληθεια ποσο χρονων εισαι?

Ανώνυμος είπε...

den eipa tipota kako,oles oi enwseis exoun agwnistiko programma ,16 xronwn eimai.balokas

ΦΑΝΗ ΣΙΡΚΕΛΗ είπε...

Πάντως το βιογραφικό του Μπαλόκα είναι ενδιαφέρον και αυτά που έγραψε εγώ μια χαρά τα κατάλαβα, δεν ξέρω γιατί δυσκολεύτηκε ο άγνωστος φίλος αναγνώστης