Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Συγκέντρωση Σωματείων της ΤΕΣΣΑΣ από την ΕΣΟ


TESSAS

Αποθήκευση σε PDF

12 σχόλια:

barbis είπε...

Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι το ότι ενώ η έδρα της ΤΕΣΣΑΣ είναι στη Λιβαδειά η συγκέντρωση γίνεται στην Χαλκίδα! Μήπως υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος??

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολο αναμένεται το έργο του νέου προέδρου καθώς ο κ.Ζαννιάς με την πολύπλευρη προσφορά του στη διάρκεια της πολυετούς θητείας του έβαλε ψηλά τον πήχη για τους διαδόχους του.

barbis είπε...

Nαι νομίζω ότι τον αναγνωρίζω στη φωτογραφία σε πρώτο πλάνο να εργάζεται σκληρά πάνω στο κουφάρι της ΤΕΣΣΑΣ!Και πίσω οι υποψήφιοι μνηστήρες περιμένουν καρτερικά την υπόδειξη της ΕΣΟ για το ποιός θα συνεχίσει το έργο του!!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι το κενό που αφήνει ο κ.Ζαννιάς είναι δυσαναπλήρωτο.Θα συμφωνήσεις φαντάζομαι, παρά τις διαφορές σας, ότι η ΤΕΣΣΑΣ θα είναι πραγματικά φτωχότερη χωρίς τον κ.Ζαννιά.
Ελπίζω ο κ. Πρόεδρος να συνεχίσει το έργο του από νέο μετερίζι και η ΤΕΣΣΑΣ να βρεί έναν άξιο συνεχιστή του.

barbis είπε...

Καλά ρε φίλε βαλτός είσαι εδώ με τα κατορθώματα του Ζαννιά κοντεύω να φτιάξω βιβλίο σε αυτό το blog.Κάτσε διάβασε τα σχόλια από παλιότερες αναρτήσεις να επιμορφωθείς λίγο.Αφού λέω να τα μαζέψω και να εκδώσω βιβλίο με τις περιπέτειες του πολυπροέδρου στην ΤΕΣΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε Θανάση τι γκρινάζεις πάλι, αφού ο κολλητός σου εκ Χαλκίδας θα αναλάβει την ΤΕΣΣΑΣ. Να δούμε μέτα που θα είσαι στα μέσα και στα έξω τι θα μας λες.

barbis είπε...

Δεν έχω κολλητούς στη Χαλκίδα,στην Κάρυστο έχω το Ρουμπή.

Ανώνυμος είπε...

έλα τώρα

barbis είπε...

Σε φαντάζομαι κοντό, άσχημο και ανακατωσούρα σαν και αυτόν που έσπερνε τη Διχόνοια στα Αστερίξ που διάβαζα μικρός!

barbis είπε...

Όχι τίποτα άλλο αλλά με αυτό το γελοίο υφάκι που έχεις με έχεις κάνει να βαρεθώ τη ζωή μου σήμερα.Μου φαίνεται ότι πριν πεθάνω από ανία θα αρχίσω να σβήνω τα ξενέρωτα σχόλια σου κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ από τότε που φτιάξαμε το blog μας!

Ανώνυμος είπε...

Προς το ΔΣ της ΕΣΟ
15/12/08

Με έκπληξη διαβάσαμε σε σκακιστική ιστοσελίδα (http://giatoskaki.blogspot.com/2008/12/ blog-post_12.html) το έγγραφο της ΕΣΟ με αρ. πρ. 85108/11.12.2008 και θέμα «συγκέντρωση σωματείων της ΤΕΣΣΑΣ με παρουσία μελών ΔΣ». Με δεδομένο ότι το έγγραφο φέρει ημερομηνία μεταγενέστερη της ΓΣ αλλά και της 1ης συνεδρίασης του ΔΣ (όπου συγκροτήθηκε σε σώμα), θα έπρεπε να είχε συζητηθεί (ή έστω αναφερθεί) στο ΔΣ που προηγήθηκε της ημερομηνίας. Θεωρούμε ότι η απόκρυψη ενός τόσο σημαντικού ζητήματος από το ΔΣ και η διοργάνωση σύσκεψης σωματείων χωρίς γνώση του μόλις εκλεγέντος ΔΣ αντανακλά την αντιδημοκρατική και αυταρχική νοοτροπία διοίκησης της πλειοψηφίας.

Ζητάμε άμεσα:

1. Να μην πραγματοποιηθεί καμία σύσκεψη χωρίς την προηγούμενη συζήτηση και λήψη απόφασης στο ΔΣ.
2. Εισαγωγή του θέματος για συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ.
3. Ενημέρωσή μας για τις μέχρι τώρα ενέργειες.
4. Ενημέρωσή μας για τον τόπο και τον χρόνο της σύσκεψης για να παρευρεθούμε.

Γιάννης Αντωνιάδης
Δημήτρης Σιαμέτης
Νίκος Σερετάκης
Γιάννης Τσουκαράκης

barbis είπε...

Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα κύριε Τσουκαράκη αλλά λίγο πολύ αναμενόμενα!Έπρεπε να προλάβουν να σταματήσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες που προωθούσε ο κύριος Παγουρόπουλος με τη συγκέντρωση στη Λαμία γι' αυτό και δεν ακολούθησαν τη νόμιμη οδό,είχαν πίεση χρόνου!Από εκεί και πέρα εσείς καλά κάνετε και το ψάχνετε το θέμα ενώ εγώ είμαι πολύ στεναχωρημένος που έβαλα τόσο λίγα όρνεα...