Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Πρόταση Σ.Ο. Λαμίας για Εκλογές ΔΣ ΤΕΣΣΑΣ

Σκακιστικός Όμιλος Λαμίας
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1965
ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ: 22310-29005
ΛΑΜΙΑ


Προς όλα τα Σωματεία της ΤΕΣΣΑΣ Λαμία, 9/12/2008

Αγαπητοί μας φίλοι Σκακιστές της Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας

Ως γνωστόν με την έναρξη της θητείας του νέου ΔΣ της ΕΣΟ που προέκυψε από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής θα πρέπει να ορισθεί και ο νέος Πρόεδρος της ΤΕΣΣΑΣ .

Η θέση του ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας είναι ότι ο νέος πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΤΕΣΣΑΣ θα πρέπει να εκλεγούν από όλα τα Σωματεία και εν συνεχεία το αποτέλεσμα να αποσταλεί ως πρόταση για έγκριση από το νέο ΔΣ της ΕΣΟ.

Αυτό άλλωστε γίνονταν και στο παρελθόν όπως μας πληροφόρησε και ο παλαιός Πρόεδρος της ΤΕΣΣΑΣ κ. Νίκος Γιαμαρέλλος.

Πιστεύοντας στο αναφαίρετο δικαίωμα της ισότιμης συμμετοχής στα κοινά, το ΔΣ του Σ.Ο.Λ. προτείνει:

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΤΕΣΣΑΣ και η εν συνεχεία αποστολή των ονομάτων προς έγκριση από το νέο ΔΣ της Ε.Σ.Ο., να γίνουν, έπ’ ευκαιρία της διοργάνωσης του πρωταθλήματος νέων /νεανίδων Κ18, στην Λαμία, την ΚΥΡΙΑΚΗ 21/12/2008 και ώρα 13.30 στα γραφεία του ομίλου Μ. Μπότσαρη & Δροσοπούλου τηλ /fax 22310-29005 / 6944749807 e-mail : xemifarm@lam.forthnet.gr.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν όλα τα σωματεία της ΤΕΣΣΑΣ, όσα δε σωματεία δεν μπορούν να συμμετέχουν , λόγω αντικειμενικών συνθηκών ( απόσταση, εργασία κλπ), μπορούν, να αποστείλουν μία απλή εξουσιοδότηση με φαξ, είτε με e-mail, εξουσιοδοτώντας οποιονδήποτε θέλουν από οποιαδήποτε άλλο σωματείο. Σκοπός είναι η ευρύτερη αποδοχή του νέου ΔΣ της ΤΕΣΣΑΣ, από όλα τα σωματεία.

Εάν υπάρχει από οποιοδήποτε Σωματείο αντίθετη άποψη, παρακαλώ να μας την στείλει κοινοποιώντας την συγχρόνως σε όλα τα σωματεία.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 21/12/08 ή σε περίπτωση κωλύματος σας στείλτε μας μία εξουσιοδότηση με το όνομα αυτού που θέλετε να σας εκπροσωπήσει και να ψηφίσει για λογαριασμό σας

Φιλικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος Σ.Ο.Λαμίας Αποθήκευση σε PDF

8 σχόλια:

barbis είπε...

Δεν πρόλαβε καλά καλά ο Γιώργος ο Παγουρόπουλος να μοιράσει τις προσκλήσεις για την ανάδειξη ενός προέδρου κοινώς αποδεκτού από το σύνολο των σωματείων της ΤΕΣΣΑΣ και ως δια μαγείας είχαμε την παρέμβαση της ΕΣΟ!!Μας καλούν λέει στη Χαλκίδα "κάποια" μέρα για να συζητήσουμε για τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας και να αποφασίσουμε όλοι μαζί ποιος θα μας διοικήσει!Αργήσατε τουλάχιστον τρία χρόνια κύριοι από τότε που ο ίδιος άνθρωπος ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ μάζευε 150 υπογραφές αγανακτισμένων και αηδιασμένων ανθρώπων με τα όσα είχαν συμβεί στο σχολικό ΤΕΣΣΑΣ του 2006 στο Δίστομο και σας τα έστελνε.Από τότε ακολούθησαν και άλλες διαμαρτυρίες έγγραφες και μη για χίλιες δυό αδικίες που έγιναν εις βάρος των σωματείων μας από την ΤΕΣΣΑΣ αλλά στου "κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα"!Τώρα ξαφνικά τους έπιασε "πόνος" και θέλουν να σκύψουν στοργικά πάνω στα προβληματά μας.Και εμείς πρέπει να υποκλιθούμε στη μαμά ΕΣΟ με ευλάβεια και να δεχθούμε στωικά όποιο καινούργιο "φρούτο" επιβάλει αυτή για να μας διοικήσει.

Ανώνυμος είπε...

NAI,arghsan kai arghsan para poly.
Omws kanenas de sas eipe na ypoklitheite kai na dexteite akrita opoion sas epivalloun,opws lete.
Einai loipon xreos sas na pate sth synanthsh kai na yposthriksete sthenara thn apopsh sas.
Epipleon,me ola ta swmateia paronta tha einai eukolo h ESO na epivallei kapoion diko ths?De nomizw...
Kalh h gkrinia gia to Zannia,alla oxi apotelesmatikh.
Phgainete sth synanthsh,diatypwste tis protaseis sas,valete thn ESO pro twn eythynwn ths kai dhmosiopoihste ta ola.Auto tha einai prosfora poly pio shmantikh,apo tis aixmes gia to Zannia pou se orismenes fores metatrepontai se kynhgi fantasmatwn.
H teleutaia mou protash anaferetai sto sto sxolio sas sto skakistiko.blogspot peri swmateiwn me plasta eswterika tournoua gia na pshfisoun stis ekloges.Se mia asxeth syzhthsh mpleksate atyxws pali to onoma tou Zannia.
Auta ligh aksia exoun.Vgeite mprosta,diekdikhste kai an sas poulhsoun pali,ksefwnhste tous.
Kai vgalte proedro ena SOVARO atomo!!!

barbis είπε...

To κυνήγι του Ζαννιά δεν είναι κυνήγι φαντασμάτων αγαπητέ κύριε,φάντασμα έγιναν τα 700 ευρώ που ήταν η επιδότηση για τους πρωταθλητές ΤΕΣΣΑΣ 2006 Θεοδώρου και Δέδε (ατομικό εφήβων ΤΕΣΣΑΣ) και μοιράστηκαν από τον κύριο Ζαννιά στους Παπακωνσταντίνου,Μαγκλάρα και Τσαμαντάνη από την Άμφισσα που δεν έπαιξαν καν στα τελικά της Λιβαδειάς.Ο κύριος Ζαννιάς φεύγοντας από την ΤΕΣΣΑΣ ας αφήσει και 700 ευρώ πάνω στο τραπέζι και αν δεν έχει αυτός ας τα αφήσει ο κύριος Μακρόπουλος που τον υποστηρίζει τόσο καιρό.Αλλά αν πάω και τα πω στη Χαλκίδα ξέρετε τι θα μου πουν?Τα ίδια που είπε και ο πολυπρόεδρος ότι "έχετε δίκιο αλλά δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα" και μετά θα μας δώσουν και έναν νέο Ζαννιά για πρόεδρο και θα ησυχάσουμε!

barbis είπε...

Συγνώμη ατομικά Εφηβικά ΤΕΣΣΑΣ 2007 ήταν οι αγώνες

Ανώνυμος είπε...

είναι έγγραφη η παρέμβαση της ΕΣΟ ή προφορική?

barbis είπε...

Εγγραφη είναι λέω να τη δημοσιεύσουμε αύριο

Ανώνυμος είπε...

αμ η καλή ΕΣΟ προσέχει πάντα να μην το σκάνε τα προβατά της γι αυτό θέλει να διασφαλίσει ότι θα αναλάβει την ΤΕΣΣΑΣ ο τσοπάνος της επιλογής της.

barbis είπε...

Πολύ σωστή παρατήρηση!Έχω καταλάβει και εγώ πως σκέφτονται.Άσε που από τότε που άκουσα τις θέσεις Μακρόπουλου άρχισα να δικαιολογώ και λίγο το Ζαννιά!Ακριβώς την ίδια λογική έχουν και οι δύο.Βοηθάνε τις καλές ομάδες που κατά τη γνώμη τους είναι αυτές που έχουν ισχυρούς παίχτες και τους φίλους τους, ενώ όλους τους άλλους τους βλέπουν σα μύγες!