Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Τρίτος ο Χρήστος Μουρίδης στο Νομαρχιακό Σχολικό Ευβοίας




Στο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα Ν.Ευβοίας που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», στο Πάρκο Λαού της Χαλκίδας την Κυριακή 15 Μαρτίου 2009 ο σκακιστής της ομάδας μας Χρήστος Μουρίδης κατέλαβε την τρίτη θέση στην Ε΄τάξη του Δημοτικού. Προκρίθηκε έτσι στην τελική φάση του 21ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος (Περιφερειακοί Αγώνες Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/3/2009 στη Λαμία.

Εκτός από το Χρήστο Μουρίδη προκρίθηκαν στην τελική φάση ο Κωνσταντίνος Θεοδώρου που ήρθε τέταρτος μετά το Χρήστο στην Ε' Δημοτικού και οι νεάνιδες της ομάδας Μοσχούτα Μαρία - Λήδα και Δέδε Στεφανία που κατέλαβαν την 5η και 6η θέση αντίστοιχα στα Λύκεια και την 1η και 2η θέση στα κορίτσια.

Αγωνίστηκαν επίσης οι σκακιστές μας Προκόπης Γεραντώνης 5ος, Σπύρος Καπόλος 6ος και Ζαχαρίου Ελευθέριος 10ος στην Α' Γυμνασίου. Τέλος, ο Κωνσταντίνος Μουρίδης κατέλαβε την 4η θέση σε ισοβαθμία με τον 3ο στην Γ' Γυμνασίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες μπορείτε να δείτε στις διευθύνσεις
http://www.skakistikiakadimia.gr/ και http://neospalamedes.blogspot.com/



Αποθήκευση σε PDF

1 σχόλιο:

barbis είπε...

Oι φωτογραφίες του Χρήστου είναι από το site της σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδας.Εκεί έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό για όποιους ενδιαφέρονται.