Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Σχολικά Πρωταθλήματα - Προκριματικοί Αγώνες Ν.Ευβοίας

H Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Εύβοιας και ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνουν τους προκριματικούς αγώνες Νομού Ευβοίας για το 21ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα και το 7ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα για το 2009.

Τα Σχολικά Πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε δύο φάσεις:
Α. Νομαρχιακά Σχολικά Πρωταθλήματα (Προκριματικά).
Β. Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα (Τελική Φάση).

Την ευθύνη διοργάνωσης των Νομαρχιακών πρωταθλημάτων έχει η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος. Το Νομαρχιακό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα Δ.Α.Κ. «Μελίνα Μερκούρη» (Κολυμβητήριο) την 14 Μαρτίου 2009 (ομαδικό) και 15 Μαρτίου 2009 (ατομικό). Ώρα προσέλευσης 09:30

Το περιφερειακό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στις 21 & 22 Μαρτίου 2009. Ο τόπος και ο τρόπος διεξαγωγής του περιφερειακού πρωταθλήματος θα καθορισθεί με νεότερη προκήρυξη της Τ.Ε.Σ.Σ.Α.Σ.

Δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά μέχρι την 12/03/2009 με e-mail tsounisg@otenet.gr ή fax στο 2221085737 από τις διευθύνσεις των σχολείων.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Γιώργος Τσουνής -6932274274 Κώστας Κόρδης - 6947399011

Δείτε αναλυτικά τη σχετική προκήρυξη.
Αποθήκευση σε PDF

2 σχόλια:

barbis είπε...

Kαλά εκείνο που δεν καταλαβαίνω στην προκήρυξη των αγώνων είναι αυτό με τις δηλώσεις συμμετοχής από τις διευθύνσεις των σχολείων!Δηλ. δεν μπορεί ένας μαθητής να δηλώσει μόνος του τον εαυτό του;Πρέπει οπωσδήποτε να τον δηλώσει ο διευθυντής του σχολείου;Ή δεν μπορεί για παράδειγμα ένας σκακιστικός όμιλους να δηλώσει όλους τους μαθητές μαζί με κοινό email;
Αυτό πρώτη φορά το βλέπω σε σχολικό και δε μου φαίνεται λογικό.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή παρατήρηση.Οι διευθυντές των σχολείων άλλωστε είναι υπεύθυνοι για συγκεκριμένα ζητήματα εντός σχολίου και σχολικών δραστηριοτήτων.Είπαμε είναι σχολικό πρωτάθλημα αλλά ο όρος σχολικό είναι καθαρά όρος προσδιορισμού της προέλευσης των συμμετεχόντων και όχι εκχώρησης αρμοδιοτήτων σε εκπαιδευτικούς.Φαντάζομαι βέβαια πως δεν είναι περιοριστικό αυτό και γίνεται με μοναδικό σκοπό τη σχετική κινητοποίηση των εκπαιδευτικών και την ενεργοποίηση μιας μόνιμης βάσης(διευθυντών) για την προαγωγή του αθλήματος σε σχολικό επίπεδο.
Αυτό που είναι εντελώς λάθος είναι η ώρα έναρξης των αγώνων.Πως θα συμμετέχουν οι μαθητές νότιας και βόρειας Εύβοιας;Θα ξυπνήσουν 6.00 το πρωί για να είναι 9.30 στις θέσεις τους για να παίξουν;Εντελώς απογοητευτικό.Εκτός αν αρχίσουν οι αγώνες αργότερα.Σε κάθε άλλη περίπτωση αν δεν μας θέλουν να μας το πουν.
Η ΕΣΟ που είναι;Διαβάζει το blog η έχει πιο σοβαρά πράγματα από το σκάκι για να ασχοληθεί;