Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Σχολικό Πρωτάθλημα ΤΕΣΣΑΣ 2009 - Αποτελέσματα

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στη Λαμία οι αγώνες του ομαδικού και του ατομικού σχολικού πρωταθλήματος της ΤΕΣΣΑΣ. Τους αγώνες διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Λαμίας. Διευθυντές αγώνων ήταν οι Βαϊοπούλου Γιώτα, Γιαννούτσος Παναγιώτης και Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος. Επικεφαλής Διαιτητής ήταν ο κύριος Μπαρμπής Αθανάσιος με βοηθό και υπεύθυνη κληρώσεων την κυρία Τούμπα Ίλντικο. Παρευρέθηκε επίσης ως παρατηρητής της Κ.Ε.Δ ο κ. Γιάννης Μήτρου. Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΣΣΑΣ ήταν σχεδόν όλα παρόντα και με ιδιαίτερα ενεργούς ρόλους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Μοναδική απουσία ήταν αυτή του προέδρου Σπύρου Ζαννιά.

Το Σκακιστικό Όμιλο Βόρειας Εύβοιας εκπροσώπησαν αγωνιστικά οι Κωνσταντίνος Θεοδώρου και Χρήστος Μουρίδης στην Ε' Δημοτικού και οι Στεφανία Δέδε και Μαρία - Λήδα Μοσχούτα στα Λύκεια. Και οι τέσσερις αθλητές μας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση. Ο Κωνσταντίνος Θεοδώρου κατέλαβε την τρίτη θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο συγκεντρώνοντας 5/7 βαθμούς. Ο Χρήστος Μουρίδης που ξεκίνησε εντυπωσιακά τους αγώνες με 4/4 κερδίζοντας μεταξύ άλλων και τον πρώτο νικητή στην κατηγορία Παπακωνσταντίνου Δημήτριο, κατέλαβε τελικά την 6η θέση με 4,5/7. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Στεφανία Δέδε στα λύκεια που κατετάγη 4η με 4/7 βαθμούς και προκρίθηκε στα τελικά του Σχολικού Πρωταθλήματος στη Χαλκιδική. Τέλος, η Μαρία - Λήδα Μοσχούτα κατέλαβε την 7η θέση με 3/7 βαθμούς στα Λύκεια.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων εδώ.
Δείτε τις οριστικές προκρίσεις στους τελικούς του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος 2009 όπως διαμορφώθηκαν μετά από κάποιες ακυρώσεις συμμετοχών εδώ.




Οι αθλητές μας Χρήστος Μουρίδης και Κωνσταντίνος Θεοδώρου αγωνίζονται στην πρώτη σκακιέρα της κατηγορίας τους στον 5ο γύρο



Στιγμιότυπα από τους αγώνες του ομαδικού πρωταθλήματος



Ο Επικεφαλής Διαιτητής Θανάσης Μπαρμπής καλωσορίζει τους αθλητές στο χώρο των αγώνων


Στιγμιότυπα από τους αγώνες του Ατομικού Πρωταθλήματος
Αποθήκευση σε PDF

3 σχόλια:

Ηλίας Οικονομόπουλος είπε...

Συγχαρητήρια και για την οργανωτική επιτυχία των αγώνων και για την εμφάνιση των νεαρών σας αθλητών. Αλλά, παιδιά, στέλνετε και κανένα δελτίο τύπου γιατί θα κλατάρω να τα ψάχνω στα ιστολόγια!

barbis είπε...

Ηλία τώρα που μας το λες θα σου στέλνουμε.Θέλεις μόνο τα σχολικά ή όλα όσα έχουν παιδιά;Διότι αυτό το Σ-Κ ξεκινούν τα ατομικά νεανικά κάτω των 16 στην Άμφισσα.Αν είναι να πούμε στον Κώστα τον Παπακωνσταντίνου να σου στείλει δελτίο τύπου με τη λήξη των αγώνων.

Ηλίας Οικονομόπουλος είπε...

Θανάση κυρίως τα σχολικά, που προσπαθώ να τα βάζω όλα. Από τα υπόλοιπα κάνω μια επιλογή, συνήθως με κριτήρια χρόνου και ύλης. Τώρα χωρίς να μπει κανείς σε ιδιαίτερο κόπο, ας μου στέλνει ό,τι μπορεί και βλέπουμε.
Σ' ευχαριστώ πολύ.