Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Σάββατο 10/07/2010 στην Λαμία η ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στα γραφεία της Ένωσης παρέδωσε έγγραφη καταγγελία στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή, σχετικά με παράτυπες και αυθαίρετες ενέργειες της διοίκησης της Σκακιστικής Ομοσπονδίας σε βάρος της ανάπτυξης του αθλήματος στην περιοχή ευθύνης της Ένωσης, ενεργώντας ενάντια στους νόμους , στο καταστατικό της αλλά και στην βούληση όλων των σκακιστικών σωματείων της κεντρικής Ελλάδας, απορρίπτοντας το αίτημα της ένταξης της Ένωσής μας στο αγωνιστικό της πρόγραμμα. Με δεύτερη δε απόφαση, μοναδική στα αθλητικά χρονικά ,μετονόμασε την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας σε Τοπική Επιτροπή.

Ολόκληρος ο σκακιστικός κόσμος της Κεντρικής Ελλάδας παρακολουθεί κατάπληκτος αυτές τις ενέργειες της διοίκησης που δυστυχώς προσβάλλουν την νοημοσύνη των αθλητών αλλά και ολόκληρου του φίλαθλου κόσμου.

Αναμένουμε η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού να επιληφθούν της νομιμότητας των αποφάσεων της διοίκησης της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Το πλήρες κείμενο της καταγγελίας βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.esske.net.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΣΚΟΔΡΑΣ                                                                              ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αποθήκευση σε PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: