Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Αναγνωρίστηκε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας

Με την με αριθμό 43/2010 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας, αναγνωρίσθηκε το σωματείο με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» και τον διακριτικό τίτλο «Ε.Σ.Σ.Κ.Ε», του οποίου οι σκοποί αναφέρονται αναλυτικά στο από 21/11/2009 καταστατικό του και ειδικότερα, μεταξύ άλλων “την ανάπτυξη, διάδοση, διοίκηση, καλλιέργεια και οργάνωση του Σκακιού μόνο στις γεωγραφικές περιοχές των Νομών Φθιώτιδας, Λάρισας, Τρικάλων Μαγνησίας, Καρδίτσας, Ευρυτανίας και την γεωγραφική περιοχή των Δήμων Ιστιαίας- Ωρεών και Αιδηψού της Β. Εύβοιας”.

Απομένει η αναγνώριση από την Ε.Σ.Ο. η οποία αναμένεται να γίνει στο επόμενο Δ.Σ. τον Μάρτιο.

Η συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων και η υπογραφή του καταστατικού έγινε στις 21/11/2009 στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας και συνοδεύτηκε από αγώνες Rapid.

Ακολουθούν φωτογραφίες της ιστορικής αυτής στιγμής για το σκάκι στη Βόρεια Εύβοια και το ελληνικό σκάκι γενικότερα.
 

Αποθήκευση σε PDF

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :)

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους σας για την δύσκολη και επιτυχημένη προσπάθεια ανάπτυξης του σκάκι στις περιοχές σας. Μπράβο και καλή συνέχεια !

Ανώνυμος είπε...

BARBI EISAI MONTELO!!!!PASTSIA

barbis είπε...

Γεια σου φίλε Πασχάλη,λέω να κάνουμε διαγωνισμό για τον πιο κομψό σκακιστή της Ένωσης:)Φοβάμαι λίγο εσένα με τον Κρομύδα αλλά με λίγη προσπάθεια παραπάνω θα σας φάω λάχανο!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια παιδια, μπραβο θαναση θα υσηχασει το κεφαλι σας, πιστευω!

Β, Ρουμπης

barbis είπε...

Eυχαριστούμε Βαγγέλη για τα καλά σου λόγια.Τα παιδιά από Λάρισα ,Βόλο κ.τ.λ είναι εξαιρετικά και πιστεύω ότι όντως θα ησυχάσει το κεφάλι μας και θα μπορέσουμε με ηρεμία να παίξουμε το σκάκι μας.Όσο για τις αποστάσεις είναι οι ίδιες και μικρότερες αν κάνουμε Βόρειο και Νότιο Όμιλο.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν,έχουμε και λέμε
λίμνη Πλαστήρα
χιονοδρομικο καρπενήσι
Μετέωρα
χωριά Πηλίου κλπ

γουστάρω...
Για το τετραήμερο έχουμε τίποτα¨?

barbis είπε...

Φίλε για το τετραήμερο δεν έχει σκάκι.Όλοι πάνε στην εξοχή πάρε τη γυναίκα τα παιδιά και κόψε προς Αιδηψό μεριά να βρεις και τους άλλους μήπως παίξετε καμιά παρτίδα στην παραλία,από τη μία ο χαρταετός και από την άλλη η σκακιέρα:)