Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Του Χρήστου Ζάκκα

Στην κατάμεστη αίθουσα του νυχτερινού κέντρου FORUM στα Λ. Αιδηψού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σκακιστικού Ομίλου Βόρειας Εύβοιας.

Δυστυχώς η αίθουσα των τριακοσίων ατόμων αποδείχτηκε αρκετά μικρή καθώς από τις 10 ήταν ασφυκτικά γεμάτη και αρκετός κόσμος δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει την επιθυμία του για συμμετοχή στην εκδήλωση.

Παρόντες οι τοπικές δημοτικές αρχές , ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού, ο Λιμενάρχης Αιδηψού, το Διοικητικό Συμβούλιο, μέλη , φίλοι και κυρίως αρκετά νέα παιδιά από το φυτώριο του Συλλόγου. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός της εντυπωσιακής παρουσίας δασκάλων της περιοχής κάτι που καταδεικνύει την αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών που γίνονται για την διάδοση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες και η έκπληξη της βραδιάς ήταν φυσικά η παρουσία του γκρανμέτρ και προπονητή της Εθνικής ομάδας Γιάννη Νικολαΐδη.

Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου κ. Νίκος Πήττας αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους τόνισε τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη του αθλήματος και κυρίως την ανιδιοτέλεια που τις χαρακτηρίζει χωρίς καμία επιδίωξη για προσωπική προβολή και υλικών απολαβών από όλους τους υπεύθυνους της ομάδας.

Ακολούθησε η ευλόγηση των πέντε πιτών που ήταν όλες σε σχήμα σκακιέρας από τους δύο ιερείς των ενοριών των Λ. Αιδηψού και η λαχειοφόρος αγορά που δεν άφησε κανέναν παραπονούμενο αφού τα σχεδόν τριακόσια(!) δώρα, προσφορά των καταστημάτων όλης της περιοχής, μοιράστηκαν σε όλους καθώς όλοι οι λαχνοί κέρδιζαν.

Η διασκέδαση και ο χορός κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την πενταμελή ορχήστρα και τους τραγουδιστές Ηλία Τσαρούχα και Ρούλα Γιαλίζη να προσφέρουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα από παλιές και νέες επιτυχίες του πενταγράμμου.

Αποθήκευση σε PDF

1 σχόλιο:

barbis είπε...

Eπειδή κάποιος εξέφρασε την απορία του σε άπταιστα ελληνικά:)(ούτε καταλάβαινε τι έγραφε) για το αν ήμουν στην κοπή της πίτας θα του λύσω την απορία λέγοντας του ότι δεν μπόρεσα να παραβρεθώ λόγω των μπλόκων των αγροτών.Είμαστε όμως τόσο πολλοί που ένας πάνω ένας κάτω δεν αλλάζει τίποτα...