Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Κακόβουλες Επιθέσεις στο Blog μας

Το τελευταίο διάστημα κακόβουλοι επισκέπτες προσπάθησαν να διαβάλλουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας. Στα σχόλια των αναρτήσεών μας εμφανίστηκαν σύνδεσμοι προς κινέζικες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Ανάλογο φαινόμενο παρουσιάστηκε το ίδιο χρονικό διάστημα και στο ιστολόγιο του Αλέξανδρου Σοϊλεμέζη του συλλόγου άβαξ και πεσσοί, γεγονός που δημιουργεί πολλές υποψίες για την προέλευση αυτών των επιθέσεων.  
Για την αντιμετώπιση των κακόβουλων αυτών επιθέσεων αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τα εργαλεία που προσφέρει για το σκοπό αυτό η google κι έτσι τα σχόλια απαιτούν πλέον την έγκριση του διαχειριστή για τη δημοσίευσή τους. Ζητούμε συγγνώμη από τους φίλους μας για την αλλαγή αυτή στον τρόπο ανάρτησης των σχολίων.
Αποθήκευση σε PDF

2 σχόλια:

ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ < ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ είπε...

Επιβεβαιώνω το ανησυχητικό γεγονός.
Και να υπογραμμίσω, Φανή και Θανάση, πως αυτά τα κακόβουλα «σχόλια» τα τοποθέτησαν (ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ιστολόγιο) σε παλαιές αναρτήσεις, διαφορετικές, αλλά όλες με κοινό παρονομαστή το Σχολικό σκάκι. Καταλαβαίνετε την ανηθικότητα ή μάλλον την υπουλία; Σε αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με παιδιά και μάλιστα Δημοτικών Σχολείων?!?!? Δύο παραδείγματα:
http://neospalamedes.blogspot.com/2008/04/blog-post_23.html
http://neospalamedes.blogspot.com/2008/04/2_05.html

Τι να πώ;
Για εμάς ήταν η πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια λειτουργίας που αναγκάσθηκα να διαγράψω σχόλια στο Ιστολόγιο…

Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης

barbis είπε...

Για εμάς ήταν η δεύτερη φορά που διαγράψαμε σχόλια.Την πρώτη φορά κάποιος είχε γράψει ένα χυδαίο σχόλιο στο αφιέρωμα για τον δεκάχρονο τότε Δημήτρη Λαδόπουλο.Είναι κρίμα σε ένα τόσο ωραίο πνευματικό άθλημα όπως το σκάκι να υπάρχουν άνθρωποι που προβαίνουν σε τέτοιες ανήθικες πράξεις.