Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

1ο open « ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ» Ανοιχτό Τουρνουά Σ.Ο.Περιστερίου

Η επιστροφή ενός παραδοσιακού τουρνουά

Με τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το θάνατο(1979-2009) του Στέλιου Παπαναστασίου, ο Σ.Ο Περιστερίου υπο την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου τίμησαν τη μνήμη του, με τη διοργάνωση 1ο open «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ» με μεγάλη επιτυχία.

Το τουρνουά ήταν 7 γύρων διήρκεσε από 8 έως 11-9-09 και 14 έως 16-9-2009, διεξαγόταν καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου στις 18.00, σε έναν από τους υπέροχους χώρους του κτιρίου Κ.Υ.Β.Ε, που διέθεσε ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης. Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Κλώκας με 6 βαθμούς. Μετά από άρση ισοβαθμίας τη δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν ο Αλέξανδρος Δούνης και ο Αθανάσιος Καραγιάννης αντίστοιχα με 5 ½ βαθμούς κ.ά. (54 συμμετοχές)

1ος Έφηβος αναδείχτηκε ο Σταμούλης Νούτσος
1η Νεανίδα αναδείχτηκε η Δανάη Κοκόση
1ος και 2ος κατηγορίας Κ-12 μετά από άρση ισοβαθμίας αναδείχτηκαν ο Νικόλαος Σιδηρόπουλος και ο Ιωάννης Σταθόπουλος αντίστοιχα.
1ο Κορίτσι κατηγορίας Κ-12 αναδείχτηκε η Μαρία Δούνη

Ιδιαίτερη σημαντική υποστήριξη στη διοργάνωση εκτός από το Δήμο Περιστερίου προσέφεραν οι χορηγοί, φροντιστήριο Μ.Ε το «ΣΥΣΤΗΜΑ» Λάμπρoυ Μαρωνίτη και το κατάστημα Ηλεκτρικών Συσκευών EURONICS Πατσιόπουλος στο μπουρνάζι.

Περισσότερες πληροφορίες αναλυτικά αποτελέσματα και παρτίδες μπορείτε να βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο του τουρνουά: http://www.soperisteriou. gr και greekbase.gr


Αποθήκευση σε PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: