Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ομαδικό Πρωτάθλημα ΤΕΣΣΑΣ 2009 - 1ος Γύρος

Ιδανικά ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της στο φετινό ομαδικό πρωτάθλημα ΤΕΣΣΑΣ. Επικράτησε εκτός έδρας του Α.Σ. Αμφίκλειας με συνολικό σκορ 8,5-3,5. 
Ακολουθεί το φύλλο αγώνος της συνάντησης:







Στον άλλο αγώνα του Βορείου Ομίλου ο Σ.Ο. Λαμίας νίκησε εκτός έδρας το Σ.Ο. Ιτέας με σκορ 9-2,5. Τα αποτελέσματα του Νοτίου Ομίλου ήταν: Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών - Σ.Ο. Λιβαδειάς: 3-9 και Σ.Α.Χαλκίδας - Σ.Ο. Ορχομενού: 12-0.


Αποθήκευση σε PDF

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και μέσω του ιστολογίου τη διοίκηση του συλλόγου για την ευκαιρία που μου έδωσε να πραγματοποιήσω την πρώτη μου επίσημη παρτίδα.Μας άρεσε πολύ η φιλοξενούσα κωμόπολη ,περάσαμε υπέροχα (βοήθησε ο καιρός μετά τη Σαββατιάτικη πλημμύρα.)
Ενώ είμασταν στη πλατεία (φτάσαμε νωρίτερα)ξαφνικά ακούμε βουητό ˙γυρίζουμε και βλέπουμε μία ομάδα ανθρώπων να έρχεται με παλμό προς το πολιτιστικό κέντρο.Ετριζαν οι πλάκες (πολύ όμορφες και αντιολισθητικές )της γραφικής κωμόπολης. Τέτοιους φανατικούς φίλους ενός συλλόγου και δη σκακιστικού δεν έχω ξαναδεί. Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή ˙αυτό είναι το μεγαλύτερο ατού του συλλόγου πέραν των αποτελεσμάτων.

barbis είπε...

Kαι εμείς θέλουμε να σ'ευχαριστήσουμε Χρήστο που τίμησες με την παρουσία σου την ομάδα μας.Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μας.Είμαστε όλοι μια ωραία παρέα χωρίς άγχος για τα αποτελέσματα,θέλουμε απλώς ταυτόχρονα με το σκάκι να περνάμε καλά όπου και αν πάμε.Για να καταλάβεις από το 2003 που ιδρύθηκε η ομάδα δεν έχει γίνει ούτε ένας εσωτερικός τσακωμός πράγμα αρκετά συχνό σε άλλες ομάδες.Εκείνο πάντως που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι σιγά σιγά το όραμα του Γιάννη του Ανέστη(αυτός έδωσε το όνομα Σ.Ο.Β.Ε)για μια ομάδα με παίκτες από όλη τη Βόρεια Εύβοια υλοποιείται.

RIZOPOULOS GEORGIOS είπε...

Μπράβο παιδιά για το μεράκι σας και την αγάπη σας για το ερασιτεχνικό ζατρίκι!
Υ.Γ. Ρε συ Θανάση,καμμιά βαριάντα που να κερδίζει 'φορσέ' την Στεφάνοβα θα βρούμε? Για κάνε κάτι σε παρακαλώ, εσυ που εχεις τα 'κονέ'με σιλικονούχα προιόντα,databases, κ.λπ.!

barbis είπε...

Γιώργο μην σε απασχολεί η Στέφάνοβα διότι μάλλον θα παίξεις με τον Naiditch(2685):)Έτσι είναι αυτά τα πράγματα,ο Φορμαρισμένος Ριζόπουλος θέλει τον Γερμανό του!!
Είδα ότι έπαιξες και στο τουρνουά του Ρίο,εκεί είχα παίξει και εγώ πέρυσι.Έμεινα στο Ριο τρεις μήνες λόγω δουλειάς.Μπες εδώ να δεις:http://giatoskaki.blogspot.com/2008/07/riochess-festival.html