Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

11ο Τουρνουά Σκάκι Θεοτοκείων

Ο Δήμος Πεύκων ο Ο.Πο.Α.Ν.Γ. Δήμου Πεύκων και ο Σκακιστικός Σύλλογος Πεύκων με την συνεργασία της Ε.Σ.Σ.Ν.Θ.-Χ. και του Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ διοργανώνουν το 11ο Τουρνουά Σκάκι Θεοτοκείων.

Οι αγώνες θα γίνουν στον αίθριο χώρο του Δημοτικού Άλσους Πεύκων (Δελασάλ). Σε περίπτωση ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, οι αγώνες θα γίνουν στην κλιματιζόμενη αίθουσα εκδηλώσεων του Κολεγίου Δελασάλ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ. Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου (4 γύροι), έναρξη πρώτου γύρου 17:00 και Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου (4 γύροι), έναρξη πέμπτου γύρου 17:00. Επιβεβαίωση συμμετοχής μία ώρα νωρίτερα πριν από την έναρξη του πρώτου γύρου. Η τελετή λήξης και οι απονομές των επάθλων στους νικητές θα γίνουν την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20:30.

Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές κάθε ηλικίας και κατηγορίας. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 120 σκακιστές. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την καλύτερη προετοιμασία των αγώνων οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται τηλεφωνικά μετά τις 20 Αυγούστου στα τηλέφωνα: α) Σάκης Λαμπρίδης 2310-674574 , β) Γιάννης Μήτρου 2310-675028 ή με email στις διευθύνσεις: retzikichessclub@Netscape.net & pefkaskaki@yahoo.gr και μέχρι μια ώρα πριν από την έναρξη του πρώτου γύρου στο χώρο των αγώνων.

Δείτε περισσότερα εδώ
Αποθήκευση σε PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: