Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Κοπή Πίτας Σ.Ο. Βόρειας Εύβοιας

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009 ο Σ.Ο. Βόρειας Εύβοιας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα "Καρνάγιο" στον Άγιο Νικόλαο Αιδηψού. Παραβρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, οι αθλητές της με τις οικογένειές τους καθώς και οι Δήμαρχοι Ιστιαίας και Αιδηψού Γιάννης Καπόλος και Πολυχρόνης Ματάκιας αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι έφηβοι σκακιστές της ομάδας για την προσφορά τους ενώ ακολούθησαν σύντομες ομιλίες από τον πρόεδρο Νίκο Πήττα και τους δύο Δημάρχους. Επισήμαναν την επιτυχημένη πορεία της ομάδας, η οποία στο φετινό πρωτάθλημα πρώτευσε μεταξύ των ομάδων της Εύβοιας και προκρίθηκε στους 4 του Διασυλλογικού Κυπέλλου ΤΕΣΣΑΣ 2009, καθώς και την παιδαγωγική αξία του σκακιού ως άθλημα.

Όλα τα παραπάνω συνοδεύτηκαν με καλό φαγητό, ποτό, ζωντανή μουσική και χορό με το γλέντι να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Ο πρόεδρος Νίκος Πήττας κόβει την πίτα!


Οι Δήμαρχοι Αιδηψού και Ιστιαίας



Ο κ.Γιάννης Καπόλος βραβεύει τη Λήδα Μοσχούτα και ο έφορος της ομάδας Θανάσης Μπαρμπής το Χρήστο Μουρίδη


Ο πρόεδρος βραβεύει τον Κωνσταντίνο Θεοδώρου και ο κ.Ματάκιας τη Στεφανία Δέδε


Ο Γραμματέας Χρήστος Ζάκκας απονέμει μετάλλιο στον Σπύρο Καπόλο και ο εκ των ιδρυτικών μελών του συλλόγου Γιάννης Σπανός στον Κώστα Μουρίδη


BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing
Αποθήκευση σε PDF

1 σχόλιο:

barbis είπε...

Ολα ήταν πολύ καλά οργανωμένα και περάσαμε υπέροχα.Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ο ζαχαροπλάστης δεν ήξερε σκάκι και έφτιαξε την πίτα με 24 τετράγωνα και τη δεξιά γωνία μαύρη!