Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Κοπή Πίτας Ευβοϊκής Ε.Σ.

Η Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών έκοψε την πίτα της σε συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιανουαρίου και ώρα 8 μ.μ. στο μεζεδοπωλείο «Το Δασάκι» στην Κάνηθο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρευρέθηκαν εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλησης Χαλκίδας και Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας κ. Σταμάτης Γκάβαλης, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΧ και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και μέλος της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών κ. Δημήτρης Αναγνώστου. Παρευρέθη επίσης ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης κ. Νίκος Γιαμαρέλος, ο οποίος πρόσφατα εξελέγη Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, θέση ιδιαίτερα τιμητική, την οποία και εδέχθη κατόπιν παρακλήσεως του Προέδρου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Τέλος παρευρέθη και ο επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Ηρακλής Μπασούκος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι έφηβοι αθλητές της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών για τα πολύ καλά αποτελέσματα τους στο διασυλλογικό περιφερειακό πρωτάθλημα Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας 2008 και στα ατομικά πρωταθλήματα της περιφέρειας.


Νίκος Γιαμαρέλος και Ηρακλής Μπασούκος δύο εξέχουσες προσωπικότητες της ιστορικής ομάδας


     
Ο πρόεδρος της Ευβοϊκής Ε.Σ. Παναγιώτης Γιαννούτσος με τη γραμματέα Ελένη Δρακοπούλου και τον έφορο του Σ.Ο. Βόρειας Εύβοιας Θανάση Μπαρμπή


     
Απονομές μεταλλείων από τον κ.Σταμάτη Γκάβαλη
Αποθήκευση σε PDF

2 σχόλια:

ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ < ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ είπε...

Κ@τα σύμπτωσι 7 Φεβρουαρίου, 7 τ' απόγευμα, θα κόψη πίτα η Σκακ. Ακαδ. Χαλκίδας.
Κάπου στο ...ξενοδοχείο Παλίρροια!
...
Άμα μας δώσουν προσκλήσεις, Θανάση,
πάμε;

barbis είπε...

Eμένα Αλέξανδρε μου έστειλαν μία πρόσκληση!Αν όλα έχουν κυλίσει ομαλά στη συγκέντρωση που γίνεται στις 15:00 θα πάω να περάσει και η ώρα μου.Εγώ προτείνω να έρθεις στις 3 να παρακολουθήσεις την εκλογική διαδικασία διότι πολύ σύντομα θα σε αφορά.