Τρίτη 20 Μαΐου 2008

Κυπελλούχος ΤΕΣΣΑΣ Ο Σ.Ο Ιτέας

Την Κυριακή 18/05/2008 πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά ο τελικός του διασυλλογικού Κυπέλλου της ΤΕΣΣΑΣ ανάμεσα στις ομάδες του Σ.Ο Ιτέας "Ιππόκαμπος με Φτερά Αγγέλου" και της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών. Ο Σ.Ο. Ιτέας επεκράτησε με σκορ 3,5 - 0,5 και αναδείχθηκε κυπελλούχος ΤΕΣΣΑΣ για δεύτερη συνεχή φορά!
Μετά το τέλος της αναμέτρησης έγινε από τον πρόεδρο της ΤΕΣΣΑΣ Σπύρο Ζαννιά απονομή δύο κυπέλλων στον Σ.Ο. Ιτέας για τη φετινή αλλά και την περσινή επιτυχία του!
Στα αξιοσημείωτα του τελικού ήταν και η συμμετοχή του δεκάχρονου Μπουρνάζου Κωνσταντίνου με την ομάδα της Ευβοϊκής.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1.Δρακόπουλος (1980)-Ευθυμάκης (2020) : 1/2

2.Ευθυμιάδης (1850)-Γιαννούτσος (1605) :1-0

3.Τριανταφυλλόπουλος(1905)-Κοτρόγιαννος(1675):0-1

4.Xατζηγιάννης (1710)-Μπουρνάζος (1000) :1-0





Ο πρόεδρος της ΤΕΣΣΑΣ Σ.Ζαννιάς απονέμει το κύπελλο στον αρχηγό του Σ.Ο. Ιτέας Ηλία Ευθυμιάδη




Η απονομή του περσινού Κυπέλλου. Από αριστερά προς τα δεξιά: Ευθυμάκης, Ευθυμιάδης, Χατζηγιάννης

Αποθήκευση σε PDF

7 σχόλια:

barbis είπε...

Για πολλούς μήνες ο πρόεδρος της Ιτέας Τάσος Φωτιάδης και ο έφορος της Ιστιαίας Θανάσης Μπαρμπής τσιμπούσαν ως αλογόμυγες το χοντρό και τεμπέλικο άλογο της ΤΕΣΣΑΣ μήπως και καταφέρουν να το ξυπνήσουν από το γαλήνιο ύπνο του!Πολλές και άκαρπες οι προσπάθειες και των δύο να κάνουν τους υπεύθυνους της επιτροπής να καταλάβουν ότι στον κυπελούχο της ΤΕΣΣΑΣ πρέπει να απονέμεται κύπελλο!!Και ξαφνικά μια μέρα το θαύμα έγινε!Την Κυριακή 18-5-2008 ο πολυχρονεμένος αφέντης της ΤΕΣΣΑΣ,ο πολυπρόεδρος ΤΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΔ Σπύρος Ζαννιάς έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του για φέτος στον τελικό του κυπέλλου της ΤΕΣΣΑΣ στη Λειβαδιά με ένα και μοναδικό σκοπό!Να αποδώσει δικαιοσύνη και να απονήμει όχι ένα αλλά δύο κύπελλα στον Σ.Ο ΙΤΕΑΣ.Πριν από μία εβδομάδα μου έλεγε στο τηλ.ότι η ΕΣΟ δεν δίνει χρήματα για να αγοράσει ΚΥΠΕΛΛΟ η ΤΕΣΣΑΣ αλλά τελικά χάρη στις τιτάνιες προσπάθειες του εξοικονομήθηκε το φοβερό ποσό των σαράντα ευρώ και μπόρεσε να αγοράσει δ-υ-ο ολόκληρα κύπελλα και μάλιστα όχι απλά αλλά και με επιγραφές!Εύγε πρόεδρε σου βγάζω το καπέλο!
Αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι άφησε τη ζεστή αγκαλιά του σπιτιού του στην Αθήνα και επέτρεψε να τον χαρούμε έμεις οι ταπεινοί πιστοί του-τι τυχεροί οι παίχτες των δύο ομάδων-κάτι που δεν έγινε ούτε στα σχολικά,ούτε στα ατομικά νέων αλλά ούτε και στο διασυλλογικό νεανικό!
Υ.Γ Για τους υπεύθυνους της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδος που δεν έχουν δεί ακόμα τον πρόεδρο ο Σπύρος είναι ο ευτραφής κύριος με το σκούρο κοντομάνικο μπλουζάκι στα αριστερά των δύο πρώτων φωτογραφιών!

Ανώνυμος είπε...

ela re thanasi na eides? giati les oti de dinoyn kypella? edw vlepw oti edosan dyo apanota stin itea! egw pantos ap ti xara moy tha paw ston omilo kai tha kerasw ola ta paidakia loykoymades! etsi gia to kalo opos kanoyn sta egenia.

v. roympis

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΑΡΠΗ ΟΛΟ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ!ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ?

barbis είπε...

O Zannias kai i parea toy mas paidevoun tosa xronia ekei stin Istiaia!Ego na min to diaskedaso gia ligous mines?Mipos einai psemata afta poy grafo?An einai grapste,den exete xerakia?Ase poy esi pou mou kaneis kritiki den xereis oyte to onoma mou na grafeis sosta!Toso kala gnorizomaste?

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε Θανάση, πες τα μπας και ξυπνήσουν! Επιτέλους δόθηκαν κύπελλα για πρώτη φορά και νομίζω ότι βοήθησες σε αυτό!

kordisk είπε...

μεγαλη υποθεση αν δοθηκαν κυπελλα η δε δοθηκαν.Οσο δεν αλλαζει η νοοτροπια σε σχεση με τους αγωνες που ειναι το πιο σημαντικο στα ιδια χαλια θα ειμαστε μια ζωη.

Ανώνυμος είπε...

kosta, ap oti fenetai i nootropia tha allaxei mono ap toys anerxomenoys pitsirikades! gi ayto mexri na analavoyn aytoi as kanoyme oti boroyme bas kai ginei kati!

v.roumpis