Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ο ΙΜ Ανδρέας Τζερμιαδιανός στην Αιδηψό

Την Τρίτη 2 Μαρτίου 2010 επισκέφτηκε την Αιδηψό ο γνωστός προπονητής και διεθνής μαιτρ Ανδρέας Τζερμιαδιανός φιλοξενούμενος του προέδρου του Σ.Ο.Β.Ε Νίκου Πήττα. Στην επίσκεψη του αυτή τον Ανδρέα συνόδεψαν ο FM Αλέξανδρος Γκόγκολης και ο ισχυρός σκακιστής του Α.Ο Δεξαμενής Μεταμόρφωσης Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Τον τελευταίο συνδέει πολυετή προσωπική φιλία με τον έφορο του ομίλου μας Θανάση Μπαρμπή.
Οι τρεις σκακιστές παρόλο που είχαν περιορισμένο χρόνο λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων απόλαυσαν αρκετές από τις φυσικές ομορφιές της Βόρειας Εύβοιας ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ιαματικά νερά της Αιδηψού έπειτα από ξενάγηση που τους έγινε από τον σκακιστή της ομάδας μας Γιώργο Σκουρτανιώτη στο κέντρο SPA που διατηρεί.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας ακολούθησε μια εθελοντική προσφορά δίωρης προπόνησης από τον Ανδρέα ο οποίος αποκάλυψε ένα μικρό μέρος των μυστικών του αθλήματος στους τοπικούς σκακιστές. Η βραδιά συνεχίστηκε με καλή παρέα,φαγητό και ποτό.
Το πρωί της επόμενης μέρας οι τρεις φιλοξενούμενοι έφυγαν για την Αθήνα με τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Βόρεια Εύβοια και με την υπόσχεση ότι θα μας ξαναεπισκεφτούν με την πρώτη ευκαιρία και αυτή τη φορά με περισσότερο χρόνο στη διάθεση τους!

Αποθήκευση σε PDF

2 σχόλια:

Inspirus είπε...

Μπράβο στους παράγοντες του συλλόγου, μπράβο και στον Αντρέα!
Πάντα τέτοια!

barbis είπε...

To βασικό είναι να υπάρχει καλή διάθεση!Εγώ κάλεσα τον Παναγιώτη φίλο και πρώην συμπαίκτη αυτός τον Ανδρέα και ο Ανδρέας τον Αλέξανδρο.Με την προσθήκη του προέδρου και κάποιων άλλων τοπικών σκακιστών δημιουργήσαμε μια ωραία παρέα και περάσαμε υπέροχα.