Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

1ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2008

H Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ευβοίας, η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος «Παλαμήδης ο Ευβοεύς» και η ΕΣΟ διοργανώνουν το 1ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2008 που θα φιλοξενηθεί το διάστημα 10 έως 13 Οκτωβρίου στη Χαλκίδα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο του ξενοδοχείο “Παλίρροια” στην παραλία της Χαλκίδας.

Διευθυντής αγώνων ορίστηκε το μέλος του ΔΣ της ΕΣΟ κ. Οδυσσέας Βαζελάκης. Επικεφαλής διαιτητής και υπεύθυνος κληρώσεων ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Δ.Δ. Σωτήρης Λογοθέτης με βοηθούς τους: Κ.Κουτρούκη, Κ.Βασιλείου, Σ.Δημόπουλο, Γ.Παγουρόπουλο και Αθ.Μπαρμπή.











Στην τελική φάση θα λάβουν μέρος οι δώδεκα κορυφαίες νεανικές ομάδες από όλη την Ελλάδα οι οποίες κέρδισαν το δικαίωμα συμμετοχής τους έπειτα από περιφερειακούς προκριματικούς αγώνες που διεξήχθησαν σε όλη τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα στη διοργάνωση συμμετέχουν οι εξής ομάδες:


1. Φ.Ο.Ν. Ηρακλείου “Επικοινωνία”
2. Ε.Ο.Α.Ο. “Φυσιολάτρης” Νίκαιας
3. Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας
4. Σ.Α. Θεσσαλονίκης “Ο Γαλαξίας”
5. Μ.Α.Π.Ο. “Κεραυνός” Ωραιοκάστρου
6. Α.Ο. “Κύδων” Χανίων
7. Σ.Α. Χανίων
8. Σ.Ο. Καβάλας
9. Ο.Σ. Γιαννιτσών
10. Σ.Ε. Βόλου
11. Σ.Ο. Θεσπρωτίας
12. Σ.Ο. Αιγάλεω (προσκεκλημένος των διοργανωτών)

Για πληροφορίες για τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο πρόεδρο της Ακαδημίας κ. Γιώργο Τσουνή: Τηλέφωνο: 6932-274274, Fax: 22210-85737, E-mail: tsounisg@otenet.gr και στον γραμματέα της Ακαδημίας κ. Κωνσταντίνο Χουχούμη: Τηλέφωνο: 22210-21093, 6974-312421. Πληροφορίες για τις δραστηριότητες της Σκακιστικής Ακαδημίας υπάρχουν και στη νέα ιστοσελίδα της Ακαδημίας στη διεύθυνση: http://www.skakistikiakadimia.gr

Δείτε αναλυτικότερα το σχετικό δελτίο τύπου και το πρόγραμμα των αγώνων εδώ.

Αποθήκευση σε PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: