Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Επίδειξη Σιμουλτανέ στη Χαλκίδα

Το Σάββατο 26 Ιουλίου 2008 στο Στρογγυλό της Παραλίας της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η επίδειξη Σιμουλτανέ που διοργάνωσε η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος “Παλαμήδης ο Ευβοεύς”. Οι δύο προσκεκλημένοι γκρανμαίτρ Στράτος Γρίβας και Άννα-Μαρία Μπότσαρη κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες, ανεξαρτήτως ηλικίας και σκακιστικού επιπέδου, που βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στη Χαλκίδα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνολικά 48 σκακιστές από τη Χαλκίδα αλλά και την Αθήνα. Τα αποτελέσματα ήταν: 24 νίκες και μία ισοπαλία για την Άννα-Μαρία Μπότσαρη και 20 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα για το Στράτο Γρίβα που αντιμετώπισε, όμως, ορισμένους αρκετά έμπειρους αντιπάλους. Την τιμητική νίκη επί του Στράτου Γρίβα πέτυχε ο Χαλκιδέος σκακιστής και προπονητής της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδος,
Κώστας Κόρδης, ενώ τις ισοπαλίες πέτυχαν, με την Άννα-Μαρία Μπότσαρη ο 11χρονος Άγγελος-Θεόδωρος Βακάλης και, με το Στράτο Γρίβα, ο Βαγγέλης Ρουμπής, από την Κάρυστο και ο Γιώργος Κουλαξουζίδης, αθλητής της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδας.

Δείτε αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδας.



Πανοραμική άποψη της πανέμορφης εκδήλωσης





Ο διοργανωτής των αγώνων Γιώργος Τσουνής σε αναμνηστική φωτογραφία με τους γκρανμαιτρ!


Στιγμιότυπα από τους αγώνες


Ο Βαγγέλης Ρουμπής, ο Γιώργος Κουλαξουζίδης και ο Γιώργος Τσουνής φωτογραφίζονται με τον Στράτο Γρίβα
Αποθήκευση σε PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: