Κυριακή 13 Απριλίου 2008

O Σ.Ο ΙΤΕΑΣ στον τελικό του κυπέλλου ΤΕΣΣΑΣ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σ.Ο ΙΤΕΑΣ «Ιππόκαμπος με Φτερά Αγγέλου» προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου ΤΕΣΣΑΣ. Σε αναμέτρηση που έγινε σήμερα 13/04/2008 στην Ιτέα επικράτησε του Σ.Ο Λιβαδειάς "Ο Λέβαδος" με σκορ 3.5-0.5 και στον τελικό θα υπερασπιστεί τον τίτλο του με αντίπαλο την Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Ευθυμάκης-Αρούνης 1-0
  • Δημόπουλος-Ευθυμιάδης 1/2
  • Γαμβρίλης-Τσούμας 1-0
  • Τατσιόπουλος-Υφαντής 0-1
Αποθήκευση σε PDF

5 σχόλια:

barbis είπε...

Θα παρακαλούσα τους υπεύθυνους της ΤΕΣΣΑΣ να δώσουν φέτος ένα κύπελλο στην κυπελούχο, όχι σαν και πέρυσι που ο Σ.Ο ΙΤΕΑΣ έμεινε με τη δόξα και δεν πήρε τίποτα για να θυμάταιτην πρωτιά του!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στο ΣΟ Ιτέας. Ας είναι και "κούπα" αντί για κύπελλο, μπορεί να μην το επιτρέπουν τα οικονομικά βρε Θανάση μην είσαι υπερβολικός.....Μήπως να βοηθήσετε με χορηγία;

barbis είπε...

Πολύ καλή ιδέα αυτή που μου έδωσες φίλε.Σκέφτομαι να πώ στον πρόεδρο μας τον Νίκο Πήττα να κάνει δωρεά το κύπελλο του τελικού!Είναι λίγο ακριβό (μπορεί και 20 ευρώ λόγω επιγραφής!) αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τα μαζέψουμε!!

Ανώνυμος είπε...

Ίσως βρείτε και φτηνότερη κούπα... αλλά θα σου δώσω ένα στίγμα της ταυτότητάς μου... αν και έπρεπε να το καταλάβεις από την πρόταση... ο/η ανώνυμος από εδώ και στο εξής θα είναι ο/η voudas....

Ανώνυμος είπε...

Δίκαιη η νίκη της Ιτέας. Βαλαμε γκαμπί τον λουκά στην 1η σκακίερα (λάθος του προέδρου αλλά δεν πειράζει) ελπίζοντας για νίκες στην 2η και 3η αλλά δυστυχώς την πατήσαμε. Ο Σίμος διασώθηκε με ισοπαλία (είχε και χαμένη θέση) ενώ ο ηλίας σε θέση με πιόνι παραπάνω έστησε κομμάτι. Εγώ όταν όλα είχαν κριθεί έστησα πύργο!! σε ισόπαλο φινάλε 5 κομματιών (Π+2πιόνια vs Π+1πιόνι)ενώ είχα περάσει και από κερδισμένη θέση. Στο τέλος νικητές και ηττημένοι καταλήξαμε σε ψαροταβέρνα της περιοχής!Καλή συνέχεια στην Ιτέα.