Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Σκακιστικό Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα

Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαρτίου, τρεις εκπρόσωποι της ομάδας μας, ο πρόεδρος Νίκος Πήττας, ο Θανάσης Μπαρμπής και η Φανή Σιρκελή συναντήθηκαν στην όμορφη πόλη των Τρικάλων με μέλη του Σ.Ο. Παλαμά για φιλικούς αγώνες. Οι παρτίδες παίχτηκαν στο καφενείο "Νάρκισσος" και στο ξενοδοχείο "Αετών Μέλαθρον". Το Σ.Ο Παλαμά εκπροσώπησαν οι Κρομμύδας Βασίλης, Χασιώτης Πολυχρόνης, Τσιάρας Πασχάλης, Βαλογιάννης Αθανάσιος και Τσεκούρας Βασίλειος. Οι παρτίδες ήταν συναρπαστικές και συνοδεύτηκαν με ξενάγηση στην πόλη, με κρασοκατάνυξη στα ταβερνάκια της και συμμετοχή στη νυχτερινή ζωή της (λεπτομέρειες για το τελευταίο θα σας πει ο Πρόεδρος ..........:) )
Το σκορ στις παρτίδες που παίχτηκαν με ρολόι - μια και αυτές που παίχτηκαν στο καφενείο ήταν αμέτρητες- έληξε 4-2 υπέρ της ομάδας του Παλαμά.


Ο πρόεδρος της ομάδας μας εν δράσει με τον Χρόνη!!!


Γερή αναμέτρηση μεταξύ του Θανάση και του Βασίλη Κρομμύδα



Γενική άποψη από τον αγωνιστικό χώρο του ξενοδοχείου!

Μια όμορφη φωτογραφία τραβηγμένη από την καφετερία στο κάστρο κάτω από το ρολόι, όπου απολαύσαμε ωραίο καφεδάκι με θέα την πόλη των Τρικάλων.
Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους μας από τα Τρίκαλα για την υπέροχη φιλοξενία και ελπίζουμε να μας δώσουν την ευκαιρία να ανταποδώσουμε στην όμορφη Βόρεια Εύβοια.


Αποθήκευση σε PDF

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

einai zodio toksotis i fani. tora katalava giati mathainei to skaki eukola basilis k
ro (toksotis)