Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Ανατολικής Στερεάς 2008

Η ΤΕΣΣΑΣ προκηρύσσει τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Ανατολικής Στερεάς 2008 ( 8, 10, 12, 14, & 16 ετών).

Κατεβάστε την προκήρυξη από εδώ

Αποθήκευση σε PDF

6 σχόλια:

barbis είπε...

Καλά το Ζαννιάς δε γράφεται με δυο νι?Γράψτε σας παρακαλώ σωστά το όνομα του προέδρου!

ΦΑΝΗ ΣΙΡΚΕΛΗ είπε...

Χίλια συγγνώμη ήταν δικό μου το λάθος. Το διόρθωσα αμέσως

Ανώνυμος είπε...

vNAI ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΑΦΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΜΗ ΘΥΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. Β.ΡΟΥΜΠΗΣ

barbis είπε...

Βαγγελάκη τι μιλάτε εσείς στην Κάρυστο αφού από του χρόνου θα παίζετε στα πρωταθλήματα της Αττικής!Σας έψησε ο πρόεδρος μια χαρά και κάνατε αίτηση μετακίνησης!!

barbis είπε...

Αλήθεια αυτόν τον Σπύρο το Ζαννιά δεν μπορώ να τον καταλάβω,από τη μία μας βάζει να υπογράψουμε για να γίνουμε ένωση και από την άλλη σπρώχνει τους Καρυστινούς να πάνε να παίξουν στην Αττική με αποτέλεσμα να μειωθούν οι ομάδες της ΤΕΣΣΑΣ.Και καλά αυτός δεν είναι Ευβοιώτης αλλά μήπως δεν είστε και εσείς οι Καρυστινοί Ευβοιώτες?Αν δεν είστε να μας το πείτε να σας σβήσουμε από το χάρτη μας:)(Ζάχο με ακούς??)

Ανώνυμος είπε...

thanasi ama arxisw na grafw tha xriastoyn 2 selides kai i mia tha exei asxima sxolia kai logia, apla prepei na xereis oti ola exoyn ginei pisw apo apo tin plati moy xwris kan na moy anaferoyn to paramikro, moy ipan xafnika oti exoyn stilei aitisi.aloste giati na rwtisoyn ton arxigo tis omadas e? telos pantwn egw oti kai na ginei stin eyboia epeza kai stin eyboia tha paizw.

Β.ΡΟΥΜΠΗΣ