Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Του Γιώργου Σκουρτανιώτη

Μεγάλη συμμετοχή στο σχολικό πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας που διεξήχθη στην Καρδίτσα είχε ο Σκακιστικός Όμιλος Βόρειας Εύβοιας .
Την Κυριακή 14/03/2010 πρωί πρωί ξεκίνησε η αποστολή του Σ.Ο.Β.Ε. με προορισμό τη Καρδίτσα. Ένα λεωφορείο χρειάστηκε αυτή την φορά ο όμιλος μας αφού είχε αρκετά μεγάλη συμμετοχή,  περίπου 40 άτομα, απ' τα οποία οι 20 ήταν αγωνιζόμενοι, δηλαδή παιδιά σχολικής ηλικίας και οι υπόλοιποι συνοδοί και εμείς οι προπονητές τους.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και την αγάπη τους για το σκάκι. Εδώ θέλω να τονίσω πως ήταν αρκετές οι ώρες στην διαδρομή, και φυσικά και αρκετές οι ώρες των αγώνων, παρόλα αυτά τα παιδιά γύρισαν πίσω στην Εύβοια χωρίς ίχνος κούρασης με τα χαμόγελα τους να δηλώνουν την ευχαρίστηση τους και το πόσο γεμάτα ένιωθαν μέσα τους από την εμπειρία των αγώνων.
Συγχαρητήρια ακόμα και στους γονείς τους που διέθεσαν το χρόνο τους για να κάνουν κάτι εποικοδομητικό για τα παιδιά τους, γεγονός που δεν το βλέπουμε συχνά σήμερα, με όλα τα προβλήματα που μας περιβάλλουν αφήνουμε πίσω θέματα πολύ πιο σημαντικά, που έχουν να κάνουν με την παιδεία των παιδιών.



Αποθήκευση σε PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: